Loading

Doç. Dr.

Güliz COŞKUN

Turizm Fakültesi

Rekreasyon Yönetimi

İletişim

gulizc@subu.edu.tr

Güncellenme Tarihi : 16-09-2025 11:39

ULUSLARARASI :
1
Overtourism in Rural Areas of Turkey: A Tale of Two Towns.
COŞKUN GÜLİZ , Anais Brasileiros de Estudos Turisticos-ABET, 2025
Uluslararası   Hakemli   ESCI   Özgün Makale
2
Leisure behavior through the life span: Leisure constraints, motivation, and self-efficacy among Gen Z and Millennials
COŞKUN GÜLİZ,DİLMAÇ EMİNSAFA , Loisir et Société / Society and Leisure, 2024
Uluslararası   Hakemli   ESCI   Özgün Makale
3
Leisure constraints among Turkish families: a multi-level approach
COŞKUN GÜLİZ , Leisure/Loisir, 2024
Uluslararası   Hakemli   Scopus   Özgün Makale
4
The influence of organisational climate on organisational silence: a comparison of public and private organisations in Turkey
Cihan Çobanoğlu, SARIIŞIK MEHMET, AKOVA ORHAN, COŞKUN GÜLİZ , European J. of International Management, 2024
Uluslararası   Hakemli   SSCI   Özgün Makale
5
Leisure Constraints among Turkish Millennials and Generation Z
COŞKUN GÜLİZ , Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2022
Uluslararası   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale
6
RESIDENTS' ATTITUDES TOWARDS FOREIGNERS' SECOND HOME OWNERSHIP IN SAPANCA
Yılmazer Aydın,ÇAVUŞ ŞENOL,COŞKUN GÜLİZ , Review of Tourism Administration Journal, 2022
Uluslararası   Hakemli   asos,SIS,Researchbib   Özgün Makale
7
Authentic Experience in Tourism and Commodification:A Review
COŞKUN GÜLİZ , Journal of Tourism Leisure and Hospitality, 2021
Uluslararası   Hakemli   TR DİZİN   Derleme Makale
8
CULTURAL DIFFUSION THEORY AND TOURISM IMPLICATIONS
COŞKUN GÜLİZ , International Journal of Geography and Geography Education (IGGE), 2021
Uluslararası   Hakemli   TR DİZİN   Derleme Makale
9
The Influence of Impulsiveness on Local Food Purchase Behavior in a Tourism Context
COŞKUN GÜLİZ, Norman William , Tourism: An International Interdisciplinary Journal, 2021
Uluslararası   Hakemli   ESCI   Özgün Makale
10
Tourism Destinations and Brand Image Research
COŞKUN GÜLİZ , Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi, 2021
Uluslararası   Hakemli   Art Index (Art Research Database, EBSCO)   Derleme Makale
11
WHICH COASTAL VACAY ENJOYER WANTS LOCAL OYSTERS, HIM OR HER
COŞKUN GÜLİZ, Jodice Laura, Norman William , Journal of Gastronomy and Tourism, 2020
Uluslararası   Hakemli   Art Index (Art Research Database, EBSCO)   Özgün Makale
12
A multi-level analysis of mixed gender couple’s food decisions in a tourism context
COŞKUN GÜLİZ,Jodice Laura,Moore DeWayne , Journal of Hospitality and Tourism Insights, 2019
Uluslararası   Hakemli   ESCI   Özgün Makale
13
Investigating the Relationship Between Values, Satisfaction and Intention to Return: The Case of Clemson International Food Festival
COŞKUN GÜLİZ , Ottoman Journal of Tourism and Management Research, 2018
Uluslararası   Hakemli   CABI Full Text - Leisure, Recreation, and Tourism Abstracts, CAB International - Gale (Info Trac - Hospitality, Tourism and Leisure Collection) - EZB Electronic Journals Library - Google Scholar - ROAD (Directory of Open Access Scholarly Resources) - Akademik Dizin - Asos Index - Directory of Research Journals Indexing (DRJI) - Research Bible - JournalSeek - Science Library Index - Scientific Indexing Services   Özgün Makale
ULUSAL :
1
RECREATION AWARENESS AMONG MIDDLE SCHOOL STUDENTS: A GENDER PERSPECTIVE
COŞKUN GÜLİZ,DİLMAÇ EMİNSAFA , Ankara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu SPORMETRE Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri Dergisi, 2024
Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale
2
Türk Toplumunun Boş Zaman Aktivitelerine Katılım Durumu: Motivasyon ve Engeller
COŞKUN GÜLİZ , Ahi Evran Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 2021
Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale
ULUSAL :
1
12-17 Yaş Aralığındaki Kız Öğrencilerin Yaşadıkları Boş Zaman Engellerinin Tespit Edilmesi ve Bu Yaş Grubundaki Kız Öğrencilere Farkındalık Eğitimi Vererek ‘Wellness’ Bilincinin Artırılması suretiyle İçsel engellerin Kaldırılması
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, Tamamlandı
ULUSLARARASI :
1
PERCEPTIONS OF MARINE AQUACULTURE IN COASTAL TOURIST DESTINATIONS IN THE US SOUTHEASTERN REGION
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ, Diğer (Uluslararası), Tamamlandı
YÜKSEK LİSANS :
1
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : Gastronomide Sosyolojik İncelemeler, Saati :3
2
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : Uzmanlık Alan Dersi, Saati :4
3
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : Uzmanlık Alan Dersi, Saati :4
LİSANS :
1
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : Boş Zaman Sosyolojisi, Saati :3
2
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : Etkinlik Yönetimi, Saati :3
3
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : Rekreasyon Psikolojisi, Saati :3
4
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : İşletmede Mesleki Eğitim, Saati :3
5
Yil :2023-2024 , Dil : İngilizce , Adı : Mesleki İngilizce, Saati :4
6
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : Fiziksel Aktivite ve Beslenme, Saati :3
7
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : Rekreasyon İşletmeciliği, Saati :3
8
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : Rekreasyona Giriş, Saati :3
9
Yil :2022-2023 , Dil : İngilizce , Adı : Mesleki İngilizce 2 (Gastromoni ve Mutfak Sanatları), Saati :3
10
Yil :2022-2023 , Dil : İngilizce , Adı : Mesleki İngilizce 2 (Rekreasyon Yönetimi), Saati :4
11
Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : Boş Zaman Sosyolojisi, Saati :3
12
Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : Fiziksel Aktivite ve Beslenme, Saati :3
13
Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : Rekreasyon Psikolojisi, Saati :3
14
Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : Rekreasyon İşletmeciliği, Saati :3
15
Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : Rekreasyona Giriş, Saati :3
16
Yil :2021-2022 , Dil : İngilizce , Adı : Mesleki İngilizce 1 (Gastromoni ve Mutfak Sanatları), Saati :3
17
Yil :2021-2022 , Dil : İngilizce , Adı : Mesleki İngilizce 1 (Rekreasyon Yönetimi), Saati :4
18
Yil :2021-2022 , Dil : İngilizce , Adı : Mesleki İngilizce 2 (Gastromoni ve Mutfak Sanatları), Saati :3
19
Yil :2021-2022 , Dil : İngilizce , Adı : Mesleki İngilizce 2 (Rekreasyon Yönetimi), Saati :4
20
Yil :2021-2022 , Dil : İngilizce , Adı : Mesleki İngilizce V (Turizm Rehberliği), Saati :6
21
Yil :2020-2021 , Dil : Türkçe , Adı : Boş Zaman Sosyolojisi, Saati :4
22
Yil :2020-2021 , Dil : Türkçe , Adı : Rekreasyon İşletmeciliği, Saati :3
23
Yil :2020-2021 , Dil : Türkçe , Adı : Rekreasyona Giriş, Saati :3
24
Yil :2020-2021 , Dil : İngilizce , Adı : Mesleki İngilizce 1 (Gastronomi ve Mutfak Sanatları), Saati :3
25
Yil :2020-2021 , Dil : İngilizce , Adı : Mesleki İngilizce 1 (Rekreasyon Yönetimi), Saati :4
26
Yil :2020-2021 , Dil : İngilizce , Adı : Mesleki İngilizce 2 (Gastromoni ve Mutfak Sanatları), Saati :3
27
Yil :2019-2020 , Dil : Türkçe , Adı : Etkinlik Yönetimi, Saati :3
28
Yil :2019-2020 , Dil : İngilizce , Adı : MESLEKİ İNGİLİZCE, Saati :3
29
Yil :2019-2020 , Dil : İngilizce , Adı : İngilizce 2, Saati :8
30
Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : Kongre ve Fuar Yönetimi, Saati :3
31
Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : Rekreasyon Yönetimi, Saati :4
32
Yil :2018-2019 , Dil : İngilizce , Adı : Mesleki İngilizce, Saati :4
33
Yil :2018-2019 , Dil : İngilizce , Adı : Turizm İngilizcesi 1, Saati :4
34
Yil :2018-2019 , Dil : İngilizce , Adı : Turizm İngilizcesi 2, Saati :4
35
Yil :2017-2018 , Dil : İngilizce , Adı : Turizm İngilizcesi 2, Saati :4
ANSİKLOPEDİ MADDESİ :
1
Encyclopedia of Tourism Management and Marketing
Yazarlar : COŞKUN GÜLİZ
2
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Yazarlar : COŞKUN GÜLİZ
3
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Yazarlar : COŞKUN GÜLİZ
4
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Yazarlar : COŞKUN GÜLİZ
5
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Yazarlar : COŞKUN GÜLİZ
6
Gastronomi Sözlüğü
Yazarlar : YÜZÜNCÜYIL KÜBRA SULTAN, COŞKUN GÜLİZ
7
Gastronomi Sözlüğü
Yazarlar : YÜZÜNCÜYIL KÜBRA SULTAN, COŞKUN GÜLİZ
8
Gastronomi Sözlüğü
Yazarlar : YÜZÜNCÜYIL KÜBRA SULTAN, COŞKUN GÜLİZ
9
Gastronomi Sözlüğü
Yazarlar : YÜZÜNCÜYIL KÜBRA SULTAN, COŞKUN GÜLİZ
10
Gastronomi Sözlüğü
Yazarlar : YÜZÜNCÜYIL KÜBRA SULTAN, COŞKUN GÜLİZ
11
Gastronomi Sözlüğü
Yazarlar : YÜZÜNCÜYIL KÜBRA SULTAN, COŞKUN GÜLİZ
12
Gastronomi Sözlüğü
Yazarlar : YÜZÜNCÜYIL KÜBRA SULTAN, COŞKUN GÜLİZ
13
Gastronomi Sözlüğü
Yazarlar : YÜZÜNCÜYIL KÜBRA SULTAN, COŞKUN GÜLİZ
14
Gastronomi Sözlüğü
Yazarlar : YÜZÜNCÜYIL KÜBRA SULTAN, COŞKUN GÜLİZ
15
Gastronomi Sözlüğü
Yazarlar : YÜZÜNCÜYIL KÜBRA SULTAN, COŞKUN GÜLİZ
16
Gastronomi Sözlüğü
Yazarlar : YÜZÜNCÜYIL KÜBRA SULTAN, COŞKUN GÜLİZ
17
Gastronomi Sözlüğü
Yazarlar : YÜZÜNCÜYIL KÜBRA SULTAN, COŞKUN GÜLİZ
18
Gastronomi Sözlüğü
Yazarlar : YÜZÜNCÜYIL KÜBRA SULTAN, COŞKUN GÜLİZ
19
Gastronomi Sözlüğü
Yazarlar : YÜZÜNCÜYIL KÜBRA SULTAN, COŞKUN GÜLİZ
20
Gastronomi Sözlüğü
Yazarlar : YÜZÜNCÜYIL KÜBRA SULTAN, COŞKUN GÜLİZ
21
Gastronomi Sözlüğü
Yazarlar : YÜZÜNCÜYIL KÜBRA SULTAN, COŞKUN GÜLİZ
22
Gastronomi Sözlüğü
Yazarlar : YÜZÜNCÜYIL KÜBRA SULTAN, COŞKUN GÜLİZ
23
Gastronomi Sözlüğü
Yazarlar : YÜZÜNCÜYIL KÜBRA SULTAN, COŞKUN GÜLİZ
24
Gastronomi Sözlüğü
Yazarlar : YÜZÜNCÜYIL KÜBRA SULTAN, COŞKUN GÜLİZ
25
Gastronomi Sözlüğü
Yazarlar : YÜZÜNCÜYIL KÜBRA SULTAN, COŞKUN GÜLİZ
26
Gastronomi Sözlüğü
Yazarlar : YÜZÜNCÜYIL KÜBRA SULTAN, COŞKUN GÜLİZ
27
Gastronomi Sözlüğü
Yazarlar : YÜZÜNCÜYIL KÜBRA SULTAN, COŞKUN GÜLİZ
28
Gastronomi Sözlüğü
Yazarlar : YÜZÜNCÜYIL KÜBRA SULTAN,COŞKUN GÜLİZ
29
Gastronomi Sözlüğü
Yazarlar : YÜZÜNCÜYIL KÜBRA SULTAN,COŞKUN GÜLİZ
BİLİMSEL KİTAP :
1
Advances in managing tourism across continents
Yazarlar : Ersoy İlayda Büşra,COŞKUN GÜLİZ
2
Turizmde Yeni Trendler
Yazarlar : COŞKUN GÜLİZ, DİLMAÇ EMİNSAFA
3
Turizmde Yeni Trendler
Yazarlar : GÖKÇE AKİF, COŞKUN GÜLİZ, EKER NURAY, DİLMAÇ EMİNSAFA, ÇOLAK OĞUZ
4
Rekreasyon Kavram ve Uygulamalar
Yazarlar : COŞKUN GÜLİZ
5
Advances in global services and retail management
Yazarlar : COŞKUN GÜLİZ
6
Covid-19 pandemic and the hospitality and tourism industry.
Yazarlar : COŞKUN GÜLİZ
7
Tourist Behavior: An International Perspective
Yazarlar : COŞKUN ZAMBAK GÜLİZ
YÜKSEK LİSANS :
1
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi - 2025 - SOKAK LEZZETLERİNİN KÜLTÜREL VE TOPLUMSAL İŞLEVLERİ: TÜRKİYE VE BREZİLYA ÜZERİNE KARŞILAŞTIRMALI BİR İNCELEME
Yazarlar : İLAYDA BÜŞRA ERSOY